Tel: 08-30 47 85
Sveavägen 47, Vasastan, 
Stockholm. Hitta hit>>>

Jag vill äta kinamat! Jag vill ha Thai, Jag vill ha sushi...

Här hos oss på vår asiatiska restaurang erbjuder vi ett brett spektrum av maträtter från många olika asiatiska kök. Rätterna sträcker sig från äkta Kinamat till sushi samt från thai buffé till Mongolian Barbeque. Bland restauranger i Stockholm är det många som nischar sig och har en väldigt snäv kompetens inom ett visst kök. Det är förstås bra på vissa sätt men sämre på andra. Till King Tan kan man lätt ta ett stort sällskap och ändå känna sig säker på att alla garanterat kommer finna något som passar just deras preferenser.

Vi ligger centralt belägna på Sveavägen 47 vilket förstås gör att man lätt kan ta sig dit från hela City, men allra enklast är förmodligen att ta sig från Rådmansgatans tunnelbanestation som bara ligger ett stenkast bort. Är det ont om tid så rekommenderar vi starkt vår take away, och det är rejäla portioner som du får med dig så den som känner att den saknar buffén kommer ändå inte gå hungrig efter måltiden.

Vi ses på King Tan!

 


Länkar som vi rekommenderar:

PT Träning i Stockholm

Julbord

Webbyrå i Stockholm

Restauranger i Stockholm

Hotell i Stockholm

Shopping i Stockholm

Sjömackar

Terrassvärmare

Aluminiumbåtar

Kick Off

Paintball

Städning

Öppettider

Måndag till Torsdag 1100 - 2200

Fredag 1100 - 2300

Lördag 1200 - 2300

Söndag 1200 - 2200

 Boka bord

Take away

"Asian take away" är ett begrepp värden över. Asiatiska rätter lämpar sig väldigt bra om man vill ta med sig middagen hem från krogen. King Tan erbjuder bra och prisvärda rätter. Klicka här>>>

 

Beställ mat